Partizane, šta si dočekao? Kiprani dolaze u Beograd da te pobede!

05.08.2022

11:53

0

Autor: 24sedam

Trener AEK Hoze Luis Oltra poručuje da će tim ispraviti greške iz prvog meča

Partizane, šta si dočekao? Kiprani dolaze u Beograd da te pobede!
stolica - Copyright FK Partizan

Još jedan u nizu šamara koji su fudbaleri Partizana dobili i još jedna muka koju su priredili svojim navijačima, tema su o kojoj se priča u Srbiji, ali i na Kipru.

S tim što je, za razliku od ovdašnje stvarnosti, tamo sve obojeno lepim pobedničkim bojama. AEK iz Larnake savladao je Partizan sa 2:1 u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

AEK. Iz Larnake! Zbog te pobede su i apetiti kluba sa Kipra porasli, pa se maksimalno "napaljeni" pripremaju za revanš u Beogradu.

Trener Hoze Luis Oltra pokušao je da malo "spusti loptu", ali i najavio da će njegov tim ispraviti greške iz prvog meča i na revanš doći da trijumfuje i prođe u plej-of.

- Kao i protiv Mitjilanda, tako i protiv Partizana, nismo bili dobri u prvom poluvremenu. To je bilo najgore poluvreme otkad sam došao. Bili smo agresivni posle tri izmene koje su potpuno promenile tok meča - rekao je Oltra za klupski sajt, pa poručio:

- Probaćemo da budemo agresivniji. Biće teško otići tamo, igrati na pobedu i kvalifikovati se, ali moramo da se popravimo da bismo u tome uspeli.

Revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope na programu je 11. avgusta (21.00) na stadionu Partizana, a crno-beli će u Humskoj morati da slave sa dva gola razlike kako bi stigli do poslednje prepreke, odnosno dvomeča sa ukrajinskim Djneprom.

U suprotnom će igrati plej-of za Ligu konferencija sa pobednikom duela Hamruna i Levskog (prvi meč u Sofiji završen je pobedom domaćina od 1:0).

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike