Egzodus Partizanovih dečaka niko da zaustavi: Teleoptik napuštaju talentovani klinci

04.08.2022

14:11

0

Autor: 24sedam

Egzodus Partizanovih dečaka niko da zaustavi: Teleoptik napuštaju talentovani klinci
klinci - Copyright MN Press

U Partizanu su procenili da se jednog godišta treba potpuno odreći i na pravom su putu da ostanu bez igrača koji su u prošloj sezoni činili kičmu kadetskog tima, igrači rođeni 2005. godine.

Tokom zime sa Teleoptika su otišla trojica najboljih fudbalera u Čukarički - Matija Stojanović, Veljko Mirosavić i Janko Rakonjac, a ovih dana Nikola Skrobonja je pojačao TSC, Dušan Petrić Vršac i potencijalni kadetski reprezentativac Luka Borović je uzeo papire, pa se očekuje da uskoro potpiše ugovor sa novim klubom.

Prema informacijama portala "Omladinski fudbal Srbije" na izlaznim vratima je i Aleksa Andrić, tako da će u ovom godištu nastati velika rupa koja će se popunjavati mlađim igračima.

Crno-bele su između dve sezone napustili napadači Esnar Brahić (2004), koji je pojačao Fenerbahče i Boris Krstić (2003) koji je otišao u slovačku Žilinu. Među crno-belima nije više ni Marko krasić (2004) novi član Kajzerslauterna, kao i Fabio Sa Silva Junior najbolji u godištu 2013 koji je otišao u Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike