Partizan se oglasio posle poraza na Kipru! Otkriveno zbog čega su Grobari isterani sa stadiona u Larnaki!

04.08.2022

21:46

0

Autor: 24sedam

Crno-beli se obratili kratkim saopštenjem

Partizan se oglasio posle poraza na Kipru! Otkriveno zbog čega su Grobari isterani sa stadiona u Larnaki!
AEK-L-FKP-08-2022-9181-01 - Copyright Promo/FK Partizan/M. Todorović

Još jedno sumorno letnje poslepodne je iza navijača Partizana. „Valjak“ na startu tekuće sezone trokira na svim poljima, a posle dva remija i jednog poraza u prva četiri kola Superlige, crno-beli su doživeli neuspeh i na otvaranju takmičenja u Evropi.

Izabranici Ilije Stolice su u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope izgubili na Kipru od AEK-a 2:1, iako su od 18. minuta bili u vođstvu posle gola Meniga.

Ipak, do kraja duela Partizanova defanziva kapitulirala je posle dva kornera, čime su crno-beli sebi znatno zakomplikovali posao u revanšu koji se igra za sedam dana u Humskoj.

Da stvar po beogradski tim bude još bolnija pobrinuli su se pripadnici kiparske policije, koji su posle desetak minuta meča sa stadiona u Larnaki isterali grupicu Partizanovih navijača. U prvi mah nikome nije bilo jasno šta se dogodilo, ali se posle meča kratkim saopštenjem oglasio Partizan razjasnivši sve nedoumice.

- Usled nemilih dešavanja na jednoj od tribina stadiona AEK Arena, kada je navijačima Partizana onemogućeno da prisustvuju utakmici, odnosno izbacivanja Partizanovih navijača sa stadiona od strane kiparske policije, FK Partizan obaveštava javnost da je, po kipraskom zakonu, kupovina karata moguća isključivo uz navijački pasoš koji izdaje država Kipar. FK Partizan izražava žaljenje zbog nemilog događaja i ne snosi odgovornost za onemogućen ulaz navijačima Partizana – stoji u saopštenju objavljenom na zvaničnom portalu crno-belih.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike