Bukari i Delije – opčinjenost je obostrana: Volim Zvezdine navijače, znao sam sve o njima i pre dolaska u klub!

03.08.2022

21:43

0

Autor: 24sedam

Junak trijumfa crveno-belih na startu kvalifikacija za Ligu šampiona

Bukari i Delije – opčinjenost je obostrana: Volim Zvezdine navijače, znao sam sve o njima i pre dolaska u klub!
0MET6214 - Copyright MN Press

Fudbaleri Zvezde širom su otvorili vrata plej-ofa Lige šampiona. Izabranici Dejana Stankovića su večeras, u sjajnoj atmosferi stadiona „Rajko Mitić“, razbili Pjunik u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za elitno takmičenje (5:0).

Junak trijumfa srpskog šampiona bio je Osman Bukari, koji je, verovatno partiju karijere, začinio het-trikom u mreži prvaka Jermenije.

- Sjajna utakmica. Bili smo spremni za nju, borili se od početka do kraja i srećan sam zbog ekipe što smo ostvarili trijumf. Srećan sam i zbog sebe naravno, nije mala stvar postići tri gola na utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona – rekao je Bukari posle meča.

Atmosfera na tribinama najvećeg srpskog stadiona nije novog miljenika „delija“ ostavila ravnodušnim. 

Prelepa atmosfera, osećam se sjajno da igram pred Zvezdinim navijačima. Hvala im na aplauzima i na skandiranju mog imena. Volim ih! Vole i oni mene, tako da uživamo. Ali znao sam sve o njima i pre dolaska u klub, uvek su ovakvi. 

Revanš će predstavljati samo formalnost.

Voleo bih naravno da ponovimo ovu partiju, ali najvažnije je da se plasiramo dalje. Uradiću sve što je u mojoj moći da prođemo dalje, ali sad moramo da se odmorimo i dobro spremimo za revanš – kazao je Bukari, koji je večeras posebno oduševio brzinskim sposobnostima. 

Bio sam trkač pre nego što sam se odlučio fudbal. Brz sam, kad imam loptu u nogama, moram to da iskoristim - zaključak je Bukarija.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike