Zbog ovih poteza je Zvezda iskeširala milione: Ovako je Bukari briljirao u Francuskoj (VIDEO)

22.06.2022

05:57

0

A isto se očekuje i na Marakani

Zbog ovih poteza je Zvezda iskeširala milione: Ovako je Bukari briljirao u Francuskoj (VIDEO)
0MET1097 - Copyright MN Press

U utorak je na stadionu "Rajko Mitić" i konačno promovisan Osman Bukari, veliko pojačanje iz belgijskog Genta i jedan od najskupljih igrača koga su crveno-beli "kupili".

Crvena zvezda se može pohvaliti da je u dva dana došla do dva kapitalna pojačanja, te da na tekućim pripremama bruse formu i uigravaju se za mečeve u Ligi šampiona.

Osvajači duple krune su nakon Kingsa Kangve, potpisali ugovor i sa fudbalerom iz Gane, Osmanom Bukarijem, koji je stigao iz belgijskog Genta, a prošlu sezonu je proveo u francuskom Nantu.

Pogledajte poteze koji su ubedili upravu crveno-belih da se angažuje, a potom i iskešira dva miliona evra za ugovor igrača koji igra u ofanzivnoj liniji.

 

 

- Srećan sam što sam ovde. Mogu da igram i levo i desno i kao podrška napadaču. Ja sam igrač koji će pokušati da predribla svog čuvara. Nadam se da će navijači uživati u mojim igrama i da ću ja uživati u njihovom navijanju - rekao je Bukari na konferenciji za medije nakon promocije u novom dresu, na čijim će leđima pisati broj 19.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike