Debi za poželeti! Dao sam gol i osetio atmosferu koju prave Delije!

14.07.2022

11:36

0

Autor: 24sedam

Fudbaler iz Gane već u prvom meču je bio strelac

Debi za poželeti! Dao sam gol i osetio atmosferu koju prave Delije!
Osman Bukari - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivom pobedom su otvorili sezonu u Superligi Srbije, a novajlija Osman Bukari je imao debi u crveno-belom dresu kakav je samo mogao da poželi. Čak tri puta je pogodio mrežu, ali se samo jedan pogodak računao. Jedan je poništen zbog penala, a drugi zbog ofsajda.

- Može se reći da sam imao debi za poželeti. Ekipa je pobedila, a ja sam postigao gol i ono što je najvažnije osetio atmosferu koju prave Zvezdini navijači. Igrao sam na Marakani kao fudbaler Genta, ali zbog korone su tribine bile prazne, a sada sam oduševljen.

Nadam se da će još više biti ljudi u subotu protiv Kolubare, jer je zaista uživanje igrati uz takvu podršku. Uverio sam se da su navijači zaista 12. igrač u Crvenoj zvezdi, iako sam i pre dolaska gledao snimke atmosfere i bio nestrpljiv da sve to doživim - počeo je Bukari koji će već u subotu, sa ostatkom tima pred sobom imati novi superligaški test.

Ovog puta, u Ljutice Bogdana gostovaće Kolubara.

- Bili smo zaista dobri, iako moram da priznam da me je i Radnički prijatno iznenadio. Izuzetno su brzi i imaju dobru kontru, ali smo zaista pokazali kvalitet i generalno uspeli ubedljivo da trijumfujemo.

Borjan prodaje sezonske ulaznice

- Ukoliko još niste kupili sezonsku kartu, učinite to danas (četvrtak) u periodu od 17.30 do 18.15 kada će domaćin u Servisu za članstvo biti Milan Borjan. Neverovatna čast, ali i simbolika bila bi da baš od kapitena kupite sezonsku kartu. Samo oni koji to učine imaće priliku da se slikaju sa Borjanom - navedeno je na sajtu crveno-belih.

Nadam se sličnom epilogu i u sledećem meču, a s obzirom na to da se iz dana u dan osećam sve bolje ovde, verujem da će i moje partije ići uzlaznom putanjom, kao i čitavog tima.

Takođe, moram još jednom da pohvalim navijače i da ih pozovem da dođu u još većem broju i u narednom meču, jer nam je to od izuzetne važnosti - zaključio je fudbaler iz Gane koji je stigao iz Belgije.

Strelci su uz Bukarija bili Aleksandar Katai, Kings Kangva i Milan Pavkov.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike