Delije za evropsku premijeru spremaju dosad neviđenu koreografiju! Da bi ona uspela potrebno je samo jedno!

20.07.2022

15:27

0

Autor: 24sedam

Navijači Crvene zvezde uputili poziv svima koji planiraju da dođu na stadion

Delije za evropsku premijeru spremaju dosad neviđenu koreografiju! Da bi ona uspela potrebno je samo jedno!
20220410mmDelije06 - Copyright MN Press

Navijači Crvene zvezde poznati su širom Evrope i sveta po koreografijama koje se prepričavaju dugo posle njihovih izvođenja. Delije skoro svaki put uspešno pomeraju granice maštovitosti, a nešto slično pripremaju i za ovosezonsku evropsku premijeru.

Izabranici Dejan Stankovića u novi pohod na Ligu šampiona kreću iz trećeg kvalifikacionog kola. Kako stvari trenutno stoje rival će im najverovatnije biti šampion Luksemburga Dudelanž koji će, ukoliko u revanšu odbrani prednost iz prvog meča protiv Pjunika, na najveći srpski stadion stići 2. ili 3. avgusta.

Iako do meča ima sasvim dovoljno vremena najvatrenije Zvezdine pristalice objavile su proglas, kako bi svi koji imaju nameru da to veče provedu na tribinama „Marakane“ na vreme bili upoznati sa onim što se sprema… Iz prostog razloga što će uspešnost koreografije zavisiti bukvalno od svakog čoveka koji bude na stadionu.

- Želimo da obojimo stadion u crveno-belo. I to tako da svaki čovek dođe u dresu Crvene zvezde. Smatramo da svako ko sebe smatra zvezdašem trebalo da kod kuće ima šal, dres, barjak svog kluba. Ovo nije svakodnevnica, želimo da vidimo kako stadion izgleda kada je svaki čovek obojen crveno-belo – ističu Delije i dodaju:

- Dres je nešto osnovno, prva ljubav koja nas veže prvo za sport i klub koji navijamo. Bez te emocije i podloge ne bi bilo ni nas kao navijača. Zato želimo da vidimo 50.000 zvezdaša, zaljubljenika u naš klub i fudbal. Da se vratimo svi u dečačke dane odakle je sve krenulo. Ovo je koreografija za koju će svako od nas biti odgovoran i bitan da li će dovoljno dobro uspeti ili neće.

Delije su u proglasu istakle da, ukoliko zamišljena koreografija uspe, za narednu evropsku utakmicu imaju novi izazov. Takođe, one koji nemaju Zvezdin dres u posedu zamolili su da na tribine dođu obučeni u crvenu ili belu majicu.

- Ne viđa se „Marakana“ u ovakvom izdanju često, verovatno nikada i nije i to bi trebalo da bude dovoljan motiv više za svakoga ko bude dolazio da dođe u dresu i bude deo nečega što će se pamtiti i prepričavati, kakav god rezultat bio – stoji u saopštenju najtvrđeg jezgra navijača Crvene zvezde.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike