Milan izvisio za pojačanje iz Francuske! Renato Sančez stiže u PSŽ za 15 miliona evra!

03.08.2022

15:02

0

Autor: 24sedam

Parižani završili još jednu veliku želju novog sportskog direktora

Milan izvisio za pojačanje iz Francuske! Renato Sančez stiže u PSŽ za 15 miliona evra!
profimedia-0640575845 - Copyright Profimedia

Novi sportski direktor PSŽ-a Luis Kampos ovog leta radi bez greške… Ono što je zamislio tokom tekućeg prelaznog roka deo po deo sprovodi u delo, pa je utorak kasno uveče uspeo da ostvari još jednu veliku želju od kako je seo u fotelju prvog čoveka sportskog sektora „svetaca“.

Posle Huga Ekitikea, koji je na „Park prinčeva“ stigao nedavno iz Remsa, šampion Francuske nadomak je promocije nekadašnje velike portugalske zvezde u usponu Renata Sančeza, kojeg je uz PSŽ mnogo želeo i italijanski šampion Milan.

Transfer guru Fabricio Romano javlja da je Lil pristao da svom nekadašnjem sportskom direktoru i velikom rivalu prodaju Portugalca za 15 miliona evra. Pristanak Lila je dosad bio jedini kamen sporticanja u realizaciji transfera, jer je fudbaler prethodno dogovorio sve lične uslove sa „svecima“.

Romano dodaje da je do ozvaničenja novog pojačanja na „Parku prinčeva“ preostalo da se utanače poslednji detalji, ali čelnici PSŽ-a Sančeza već vide kao svog igrača.

Da je to zaista tako potvrđuju i saznanja uglednog „Lekipa“, koji je otišao i korak dalje od najpoznatijeg transfer insajdera, objavivši da su čelnici PSŽ-a i Lila sinoć posle 22.30 došli do sume od 15 miliona evra za obeštećenje, što je bio znak da pruže ruku jedni drugima u znak dogovora.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike