Kristijanov ego dobio šamarčinu! Super-agent „izvisio“ za transfer veka!

12.07.2022

19:32

0

Autor: 24sedam

Portugalac ostaje bez opcija za promenu sredine

Kristijanov ego dobio šamarčinu! Super-agent „izvisio“ za transfer veka!
profimedia-0705050481 - Copyright Profimedia

Nema mira u Mančester junajtedu zbog Kristijana Ronalda, koliko god na „Teatru snova“ pokušavali da umire navijače i sponzore. Tek što je sa „Old Traforda“ stigao glas da portugalski superstar nije ni tražio da promeni sredinu ovog leta, ugledni „Le Parisien“ doneo je bombastičnu vest – Kristijano je ponuđen PSŽ-u!

Dok novi menadžer „đavola“ Erik Ten Hag na azijskoj turneji pokušava da utegne sve linije tima za početak nove sezone Ronaldo, očigledno, na sve načine pokušava da pronađe izlaz iz Mančestera, koji je danas u prijateljskoj utakmici bio prilično ubedljiv protiv Liverpula (4:0).

Da li će rezultati u pripremnom periodu, ukoliko nastave u smeru koji je započet, biti dovoljan razlog da se Ronaldo predomisli veliko je pitanje, pre svega što Portugalac, tako barem izgleda, ne želi ništa da čeka.

Njegov super-agent Žorž Mendeš očajnički traži klub koji bi prihvatio da portugalskog asa plaća 30 miliona evra po sezoni, ali to mu zasad ne polazi za rukom.

„Le Parisien“ tako donosi ekskluzivu o Mendešovoj ideji da napravi spektakularan tandem Mesi/Ronaldo, čiji je ego ubrzo dobio snažan šamar. Naime, ugledni francuski list je istakao da gazda „svetaca“ Naser Al Kelaifi nije ni razmislio o poslu koji bi, ako ništa onda sa marketinške strane, bio pun pogodak. Glatko je odbio predlog Mendeša i ostavio ga u velikim problemima pred nastavak prelaznog roka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike