Počela da radi metla u PSŽ: Leonardo već dobio zamenu, uskoro će i Poketino

22.05.2022

15:58

0

Autor: 24sedam

Naser Al Kelaifi krenuo da čisti klub

Počela da radi metla u PSŽ: Leonardo već dobio zamenu, uskoro će i Poketino
leonardo - Copyright Profimedia

Veliko renoviranje Pari Sen Žermena je na delu. Posle pobede u trci sa Real Madridom da se zadrži Kilijan Mbape, počelo je čišćenje ekipe od glave.

Prvi je ceh platio sportski direktor Leonardo. Brazilac nije pokazao dovoljno znanja da ovlada ovim projektom, pa su bogati vlasnici iz Katara odlučili da se prvo njemu zahvale na saradnji. Ulgu sportskog direktora preuzeće Portugalac Luis Kampos, bivši trener i sportski direktor koji se prethodnih šest godina dokazivao u Monaku i Lilu.

Odlazi i trener Maurisio Poketino. Još uvek se razmišlja ko će ga naslediti. Za sada je prioritet da se finalizuje odlazak Leonarda i dolazak Luisa Kamposa. Ova poslednja tačka je samo pitanje formalnosti. Zatim će PSŽ razmotriti pitanje trenera, a Luis Kampos će kod izbora voditi glavnu reč.

Leonardo završava svoj drugi mandat u PSŽ. U prvom se zadržao od 2011. do 2013. godine, a vratio se u julu 2019. Uprkos potrošenim milionima (Mesi, Dialo, Erera, Gej, Ikardi, Sarabia, Navas, Donaruma...) nije uspeo od "svetaca" da stvori šampiona Evrope.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike