Navali, narode! Lista za odstrel novog sportskog direktora PSŽ, biće tu dosta za kupiti!

31.05.2022

15:47

0

Autor: 24sedam

Luis Kampos napravio listu od deset igrača koji će dobiti otkaz u ovom prelaznom roku

Navali, narode! Lista za odstrel novog sportskog direktora PSŽ, biće tu dosta za kupiti!
Tan2022-4-17_21449436_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Francois Mori

Dolazi li nam nova era PSŽ? Era u kojoj će prebogati vlasnici kluba konačno uspeti u misiji da novcem kupe i najvažniju titulu, onu namenjenu prvaku Evrope.

Prvi potezi su povučeni smenom sportskog direktora Leonarda, a njegov naslednik Luis Kampos angažovan je baš kako bi u Pariz konačno stigao i "ušati trofej".

Stigao je i već počeo sa radom. Tačnije sa čišćenjem ekipe. Anhel di Marija je već napustio PSŽ pošto mu je istekao ugovor, a Kampos je rešio da se reši i ugovora još desetorice fudbalera!

Za novog sportskog direktora prekobrojni su Serhio Riko, Julijan Dreksler, Mauro Ikardi, Ender Erera, Leandro Paredes, Abdu Dijalo, Til Kerer, Lajvin Kuzava, a odreći će se i Danila i Idrisa Gueje.

Biće zanimljivo videti i šta će biti sa Nejmarom, koga vlasnici kluba ne žele da prodaju, ali se može čuti da neće ostati imuni na konkretnu i dobru ponudu.

Još jedno ime veoma brzo će se naći na spisku otkaza, a to je trener Maurisio Poketino u koga više niko u klubu nema poverenja. Kao mogući novi treneri pominju se Zinedin Zidan, Antonio Konte, Tijago Mora i Joakim Lev, s tim što je angažman prve dvojice prilično nemoguća misija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike