Iz Partizana u Barselonu? Sin crno-bele legende nadomak transfera karijere!

01.08.2022

19:10

0

Autor: 24sedam

Marko Brnović bori se za mesto u Espanjolu

Iz Partizana u Barselonu? Sin crno-bele legende nadomak transfera karijere!
19920521tmBrnovic - Copyright MN Press

Partizan bi uskoro mogao da ostane bez još jednog mladog fudbalera koji prethodno nije ni debitovao u crno-belom dresu. Sin legendarnog igrača kluba iz Humske iz 90-tih godina prošlog veka Branka Brnovića, Marko, nalazi se na probi u katalonskom Espanjolu.

Lokalni mediji izvestili su da je mladi ofanzivac odigrao poslednjih 11 minuta prijateljske utakmice B tima španskog kluba, koji bi u narednih nekoliko dana trebalo da odluči da li će u svojim redovima zadržati fudbalera koji je prošao sve mlađe reprezentativne kategorije Crne Gore ili će ga vratiti u Partizan.

Podsetimo, Marko Brnović (19) stigao je u Humsku pre dve godine iz podgoričke Budućnosti. Posle jedne sezone u omladinskom timu Valjka, prošlog leta je sa crno-belima potpisao trogodišnji ugovor, ali je odmah prosleđen u Teleoptik na kaljenje.

Zanimljivo, Marko bi mogao da ima sličan put kao i njegov otac Branko, koji je 1994. godine iz Partizana prešao u Espanjol, čiji je dres nosio narednih šest sezona tokom kojih je odigrao 146 mečeva i postigao tri gola.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike