Partizanov biser u bizarnoj situaciji – trenira sa klubom koji nema nameru da ga angažuje!

20.07.2022

17:42

0

Autor: 24sedam

Filip Stevanović trenutno ni na nebu ni na zemlji

Partizanov biser u bizarnoj situaciji – trenira sa klubom koji nema nameru da ga angažuje!
20210307mmStevan08 - Copyright MN Press

Jedan od najvećih bisera Partizanove fudbalske škole u poslednjih nekoliko godina Filip Stevanović nalazi se trenutno u veoma čudnoj situaciji. Posle završetka pozajmice u holandskom Herenvenu mladi ofanzivac pod ugovorom sa Mančester sitijem našao se na treninzima španske Đirone, iz koje stižu signali da nemaju nameru da angažuju fudbalera koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije.

Podsetimo, Stevanovića su „građani“ kaparisali na zimu 2021. godine, ali su ga ostavili do kraja te sezone u Partizanu čija je kasa tim transferom postala punija za oko 6.5 miliona evra, uz mogućnost da kroz bonuse ta cifra naraste do osam miliona.

Ipak, na njih će crno-beli, kako trenutno stvari stoje, morati da pričekaju malo duže. Jer, mladi ofanzivac trenutno nije ni u širim planovima Pepa Gvardiole koji ga je prošlog leta odmah po predstavljanju na „Etihadu“ prosledio u Herenven, gde je Stevanović odigrao 21 utakmicu uz jedan gol i jednu asistenciju.

Iako je bilo planirano da talentovani srpski fudbaler i predstojeću sezonu provede u istom klubu, dve strane su odlučile da je za sve najbolje da prevremeno završe saradnju, zbog čega se Stevanović našao „ni na nebu ni na zemlji“.

Kako ga Gvardiola još ne vidi u svojim planovima, sportski sektor Sitija je odlučio da ga pošalje u jednu od svojih filijala.

Podsetimo, Đirona se proletos plasirala u Primeru kroz doigravanje i nema dileme da bi za Filipa bilo sjajno da se okuša u jednoj od Liga petice, međutim trener španskog kluba Mičel Sančez je izjavama za lokalne medije insistirao na tome da Stevanović samo trenira sa njegovom ekipom i da klub nema nameru da ga angažuje…

Naravno, sve bi lako moglo da se okrene, ukoliko nekadašnji Partizanov đak tokom privremenog rada ubedi struku novog člana Primere da bi mogao biti od pomoći u nastupajućoj sezoni…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike