Dolazi li Čumić u Partizan? Kako komentarišu kaznu FSS-a? Ovo je odgovor iz Humske!

22.07.2022

11:34

0

Autor: 24sedam

Šef struke crno-belih najavio duel sa TSC-om

Dolazi li Čumić u Partizan? Kako komentarišu kaznu FSS-a? Ovo je odgovor iz Humske!
Ilija Stolica3 - Copyright MN Press

Šef stručnog štaba Partizana Ilija Stolica najavio je utakmicu sa TSC-om, a tokom konferencije na stadionu u Humskoj dobio je i pitanje da li će biti novih igrača i šta se dešava u slučaju Nikole Čumića.

- Ne bih komentarisao igrače drugih klubova ili one koji se spominju u medijima kao moguća pojačanja. To bi bilo krajnje nekorektno od mene. Jasno je da smo imali problem sa igračima koji nisu bili dovoljno spremni i opravljeni. Ako danas sve bude u redu na treningu, imaćemo i Ljubu Fejsu i Dijabatea.

To je sve proces... Bez obzira na to koga dovedemo, kakav je igrač, treba vremena da se oni uklope. Ne možemo odmah da računamo na njih. One koje imamo su maksimalno spremni i orni. Pred nama je prva utakmica na našem stadionu i to je važno - rekao je šef struke crno-belih, a zatim dobio pitanje o kazni izrečenoj od strane Fudbalskog saveza Srbije.

- To nije pitanje za mene. U klubu svako ima svoj deo posla - kazao je Stolica, a dopunila ga je portparolka Biljana Obradović.

- Generalni direktor Miloš Vazura je pričao o tome tokom promocije dresova. Biće rešeno tokom današnjeg dana - objasnila je Obradović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike