Barselonin prelazni rok će se izučavati! Katalonci za De Jonga dobijaju milione i dva pojačanja iz Čelsija!?

31.07.2022

16:13

0

Autor: 24sedam

Katalonci prave čuda ovog leta na fudbalskoj pijaci

Barselonin prelazni rok će se izučavati! Katalonci za De Jonga dobijaju milione i dva pojačanja iz Čelsija!?
profimedia-0664032946 - Copyright Profimedia

Barseloni su se ovog leta prvo podsmevali, potom se čudili odakle im toliko para za pojačanja koja su dosad angažovali, a sva je prilika da će se taktika Katalonaca tokom ovoletošnje fudbalske pijace izučavati u godinama koje slede.

Odgovorni na „Nou Kampu“ nemaju nameru da se zaustave. Iako ne mogu da registruju novajlije dok nekoga iz trenutnog igračkog kadra ne prodaju, vodeći ljudi Barselone pronašli su način da uz rešavanje tog problema dobiju još dvojicu novajlija i to ni manje ni više nego iz Čelsija!

Iako niko na „Nou Kampu“ ne želi javno da kaže kako Frenki de Jong mora da napusti klub, svi potezi Katalonaca ukazuju na to da u prodaji holandskog reprezntativa vide rešenje za najveći problem tokom tekućeg prelaznog roka. Ipak, De Jong im je dosad zadavao mnogo glavobolja izričitim odbijanjem da pređe u Mančester junajted, što bi na kraju Barsi moglo i te kako da se isplati.

Španski „Sport“ piše da su Đoan Laporta i njegovi saradnici postigli dogovor sa Čelsijem oko prodaje De Jonga, tako što će „plavci“ pored određene svote novca u katalonsku prestonicu postali Markosa Alonsa i Cezara Azpilikuetu.

Još samo da De Jong konačno kaže DA…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike