Kostić odjavio Vest Hem! Bild tvrdi: Srbina iz Frankfurta vodi samo Čelsi!

29.07.2022

17:13

0

Autor: 24sedam

Reprezentativac Orlova ne želi da se odrekne igranja u Ligi šampiona

Kostić odjavio Vest Hem! Bild tvrdi: Srbina iz Frankfurta vodi samo Čelsi!
profimedia-0705737087 - Copyright Profimedia/Arne Dedert/dpa

Ajntraht je ostvario duplu pobedu osvajanjem Lige Evrope. Drugi najvažniji klupski trofej u Evropi ostaće zapisan u istoriji, a ulaznica za Ligu šampiona ovog leta im je postala najjači adut u pokušaju da zadrže srpskog reprezentativca Filipa Kostića.

Dugo se brzonogi ofanzivac povezivao sa Juventusom, nedavno je veoma ozbiljno interesovanje za njega iskazao Vest Hem, međutim posle nekoliko dana koketiranja „čekićari“ su dobili hladan tuš.

„Bild“ tvrdi da Kostića iz Frankfurta ovog leta može da odvede samo Čelsi! Ugledni nemački list piše da reprezentativac Orlova nema nameru da se odrekne igranja u Ligi šampiona, zbog čega bi jedina opcija za njegov odlazak bio poziv sa „Stamford bridža“.

Čak ni to što je Vest Hem bio spreman da ga učini najplaćenijim igračem kluba, Filipa nikako ne privlači igranje u Ligi konferencija. S druge strane, „Bild“ piše da je menadžer „plavaca“ Tomas Tuhel veliki fan Srbina i u ovom trenutku se čini da samo poziv sa jedne adrese može da ga odvede sa „Dojče bank“ stadiona.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike