Partizan? Nemam komentar! Potencijalni naslednik Ilije Stolice kratko i jasno o navodnom pozivu iz Humske!

24.07.2022

14:04

1

Autor: 24sedam

Slavko Matić nije potvrdio, ali ni demantovao interesovanje crno-belih

Partizan? Nemam komentar! Potencijalni naslednik Ilije Stolice kratko i jasno o navodnom pozivu iz Humske!
20150321mmMatic01 - Copyright MN Press

Nema mira na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Noćna mora čelnika Partizana u pokušaju da angažuju naslednika Aleksandra Stanojevića izgleda da je samo nakratko prekinuta promovisanjem Ilije Stolice.

Posle dva remija u prva tri kola nove sezone Superlige nekadašnjem strategu Voždovca se već drma klupa, a pojedini beogradski mediji počeli su i sa licitiranjem njegovih potencijalnih naslednika.

Ime koje se, navodno, izdvojilo u razmišljanjima odgovornih ljudi u Humskoj je Slavko Matić, koji trenutno sa puno uspeha predvodi sofijski Septembri.

Tragom glasova iz Srbije, bugarski novinari su kontaktirali nekadašnjeg stratega kruševačkog Napretka ali on nije bio raspoložen da previše širi temu.

- Nemam šta da komentarišem. Na aerodromu sam, čekam prijatelja. Koncentrisan sam na predstojeću utakmicu kod kuće protiv Boteva, želim da odigramo dobro u ponedeljak. Imamo posla do te utakmice – kratko je Matić poručio za tamnošnji „Dsport“.

Matić je dete Partizana, ali posle staža u omladinskoj školi nije dobio priliku da ostavi značajniji trag u Humskoj. Karijera ga je vodila preko OFK Beograda, moskovskog Spartaka i Čukaričkog do bugarskih velikana Slavije i CSKA iz Sofije, dok je tokom trenerskog staža radio i u Kataru i Sloveniji. Prošle sezone je Septembri uveo u elitni rang bugarskog fudbala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike