Fudbalska Srbija je prezadovoljna! Iliev veruje u trenera koji je delom "krivac" za Partizanovu poslednju titulu (FOTO, VIDEO)

09.06.2022

14:19

0

Autor: 24sedam

Funkcioner crno-belih govorio i o planovima za prelazni rok

Fudbalska Srbija je prezadovoljna! Iliev veruje u trenera koji je delom "krivac" za Partizanovu poslednju titulu (FOTO, VIDEO)
Ilija Stolica14 - Copyright MN Press

Ilija Stolica je predstavljen u Humskoj, a kao što smo i navikli na promociji je bio i sportski direktor Partizana Ivica Iliev. Na početku je nekadašnji golgeter, a sada funkcioner predstavio novog šefa struke.

- Počeo bih ovu konferenciju sa rečenicom "fudbalska Srbije je prezadovoljna". To je ono što me raduje, što je naš izbor za novog trenera Partizana dođe Ilija Stolica. Čovek koji se ugradio u titulu 2015. godine, čovek koji je jednim delom doneo titulu Partizanu 2017. godine, čovek koji je napravio revoluciju u srpskom fudbalu kada se pojavio i neko ko je poslednjih pet-šest godina koji se vezuju za prvog trenera Partizana.

Nekoliko puta smo se mimoišli kada je delovalo da je gotovo. Rekao bih da je razlog baš ovo, ovaj trenutak, da je sada vreme, da nas dvojica zajedno predvodimo Partizan. Na putu ofanzivnog vrhunskog fudbala, a verujem u ovom trenutku da će i rezultati sastavni deo tog fudbala - rekao je Iliev, i najavio de je veliki posao pred svima u klubu.

- Verujem da je Ika onaj trener koji od svakog igrača može da izvuče maksimum. Sigurno da imamo dosta posla, jednom sam prokomentarisao da nas čeka pakleno leto...

Da li ćemo i u kom periodu uspeti da završimo sve što je zamišljeno. Imamo želje i voleli bismo da je sve to gotovo još juče. Ali zavisi od tržišta, mogućnosti i svega ostalog. Ali radićemo maksimalno posvećeno. Imamo istu viziju i poglede.

Bilo je i priče i o prelaznom roku...

- Znam šta očekuje Partizan i sve nas. Kad je prelazni rok u pitanju, nismo želeli da reagujemo do dolaska novog trenera. Da reagujem samo na vaše medijske priče, svaki dan je trener neko drugi... Njegov trenerski talenat i kvalitet je na nivou najvećih trenera. Razlog zašto je sada ovde je što je on shvatio i on nas sve ubedio, prevashodno mene, da sada kad je on po mom mišljenju sigurno najbolje rešenje za mene, on je svoj maksimalni trenerski potencijal stavio u službu Partizana. Ubeđen sam da će ova saradnja biti plodonosna za naš klub.

Kao i o već čuvenoj rečenici Ilieva "ja garantujem za ovog dečka".

- Ovo sam već mnogo puta čuo, ali tu legendarnu rečenicu sam hteo da izgovorim 2017. godine prvi put. Ne bih je sad izgovorio jer je ona već izgovorena. I ja sam iskusniji posle mnogo godina. Jedino što želim je da kažem da verujem u sve ovo. Želeo bih da svaki navijač veruje - zatvorio je konferenciju Iliev.

Parni valjak će pripreme za novu sezonu početi u ponedeljak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike