Partizan kreće u novu sezonu! Stolica izvršio prozivku, pa progovorio o borbi za trofeje (VIDEO)

13.06.2022

08:37

0

Crno-beli se okupili u Zemunelu

Partizan kreće u novu sezonu! Stolica izvršio prozivku, pa progovorio o borbi za trofeje (VIDEO)
PARTIZAN__19 - Copyright MN Press

Novi trener fudbalera Partizana, Ilija Stolica, odradio je prvu prozivku sa novim klubom, te okupio igrače na koje računa tokom priprema za sezonu 2022/23.

Crno-beli su se okupili u trening centru Zemunelo, a Stolica se prvi put, od kako je preuzeo ekipu, nakon ostavke Aleksandra Stanojevića, obratio i igračima i medijima.

- Ono što bih voleo da kažem je da fokus postavim na igrače. Mi smo vaš servis, znam da znate koju težinu ima grb, znam da znate i da energija može da se prebaci samo na teren. Strukture kluba će biti mobilisane da budemo na terenu, da se fokusiramo na igru, da igrom ispunimo svoja i očekivanja javnosti. Moramo imati trofeje, pobede, ali ćemo ići od dana do dana. Želim dobro zdravlje, znam da se niste odmorili dovoljno. Biće sezona specifična, momci, puno sreće i zdravlja želiim, pričaćemo na terenu - kazao je Stolica.

Na prvoj prozivci crno-belih odazvalo se 26 igrača, a to su Bojan Ostojić, Luka Subotić, Filip Holender, Bibars Natho, Kvinsi Menig, Nemanja Stevanović, Slobodan Urošević, Milan Smiljanić, Nikola Lakčević, Nemanja Jović, Milan Lukač, Vanja Vlahović, Mateja Stašević, Marko Živković, Saša Zdjelar, Ljubomir Fejsa, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Aleksandar Popović, Miloš Jojić, Aleksandar Miljković, Mihajlo Petković, Marko Milovanović, Samed Baždar, Lazar Slavković, Marko Jevtović.

Na prozivci nije bilo Lazara Markovića kome ugovor sa "crno-belima" ističe na kraju meseca, dok je najbolji strelac ekipe Rikardo Gomeš, dobio produženi odmor.

Narednih dana, crno-beli će trenirati u Beogradu, a potom sledi put, u sada već tradicionalnu bazu, slovenački Ptuj gde će obaviti glavni deo priprema i odigrati niz prijateljskih utakmica.

Sezona za Partizan počinje devetog jula kada startuje Superliga Srbije. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike