Vučelić demantovao sve i odmah pružio podršku novom treneru Partizana: Stolica je pravi izbor, takvog smo hteli

09.06.2022

07:52

0

Prvi čovek crno-belih kaže da se pričalo sa jako malo kandidata

Vučelić demantovao sve i odmah pružio podršku novom treneru Partizana: Stolica je pravi izbor, takvog smo hteli
20200112mmVuceli03 - Copyright MN Press

Mnogo imena se pominjalo kada se čekao novi trener Partizana. Bilo je više od 10 kandidata ako pitate medije i poznavaoce. Iako se iz Humske nisu oglašavali, mnogo je izvora navodilo da su svi od reda odbijali crno-bele, iz raznih razloga.

Na kraju se govorilo da su u igri samo dva kandidata, a onda je konačno saga završena – na uzavrelu klupu posrnulog velikana sešće Ilija Stolica. Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da je ovo pravi izbor, a praktično je demantovao sve ostalo što se pričalo o potrazi crno-belih za trenerom.

- Pregovarali smo sa vrlo malim brojem trenera i proverenih partizanovaca – rekao je Vučelić za Večernje novosti, čiji je glavni i odgovorni urednik, pa odmah nastavio:

- Ilija Stolica je stručnjak po meri našeg kluba, naših ambicija, i načina kako razmišljaju ljudi koji vole Partizan. Doveli smo stručnjaka modernih shvatanja koji će, uveren sam, veoma brzo da pronađe način da sa iskusnijim, ali i mladim igračima krene spreman u novu sezonu koja je puna izazova.

Promocija Ilije Stolice zakazana je za četvrtak od 15.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike