Partizan ima prepreku manje na putu do Nikole Čumića!

18.07.2022

19:03

0

Autor: 24sedam

Olimpijakos ne računa na srpskog ofanzivca

Partizan ima prepreku manje na putu do Nikole Čumića!
profimedia-0689491356 - Copyright Profimedia

Želi Partizan već duže vreme Nikolu Čumića, želi i srpski ofanzivac u Humsku, međutim nepremostiva prepreka dosad im je bio Olimpijakos. Nekadašnji fudbaler niškog Radničkog pod ugovorom je s klubom iz Pireja, s kojim crno-beli prošlog leta nisu uspeli da pronađu zajednički jezik oko posla sa Čumićem.

Nije to obeshrabrilo ni „valjak“, niti brzonogog ofanzivca koji će sada pokušati ponovo da ostvare zajedničku želju.

A prva prepreka na tom putu već im je otklonjena, pošto grčki šampion ni ove sezone neće računati ozbiljnije na fudbalera koji je iskustvo prethodnih takmičarskih godina sticao na pozajmicama u Sportingu iz Hihona i Lucernu.

Olimpijakos je u ponedeljak u UEFA dostavio spisak igrača koji će biti u kombinaciji za tim u dvomeču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife na kojem nema Čumićevog imena, ali sada čelnicima Partizana preostaje teži deo posla u pokušaju da izdejstvuju slobodu za igrača koji se najbolje snalazi na poziciji desnog krila.

Srpski fudbaler sa pirejskim velikanom ima ugovor na još dve sezone i jedno od glavnih pitanja koja se postavljaju da li bi na Topčidersko brdo stigao na pozajmicu ili uz otkup ugovora igrača kojeg su crveno-beli pre dve i po godine niškom Radničkom platili pola miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike