Novina u Olimpijakosu koja garantuje ostanak Markovića i Čumića u Pireju

04.06.2021

08:02 >> 08:59

0

Autor: Adam Štulić

Grčki šampion formira B tim

Novina u Olimpijakosu koja garantuje ostanak Markovića i Čumića u Pireju
Copyright MN Press

Olimpijakos je pred start tek završene sezone odlučio da na pozajmicu pošalje Svetozara Markovića i Nikolu Čumića, napravivši tako najbolji mogući potez kako za mlade srpske fudbalere, tako i za sebe.

Talentovani štoper je za godinu dana u dresu Partizana potpuno rehabilitovao karijeru, toliko da čelnici grčkog šampiona nisu hteli ni da saslušaju ponudu kluba iz Humske za otkup ugovora, dok je nekadašnji fudbaler niškog Radničkog u drugom delu sezone bio jedna od značajnijih uzdanica Sportinga iz Hihona.

Čim su sezone u Superligi i Segundi okončane, Marković i Čumić su iz Pireja dobili zahtev da se 16. juna jave na prozivku Pedra Mertensa, koji će tokom pripremnog perioda odlučiti da li dvojica Srba zaslužuju šansu u najjačem timu crveno-belih.

Ono što je izvesno, Čumić i Marković u narednoj sezoni ostaće u grčkoj prestonici. Ukoliko Mertens proceni da su još „zeleni“ za najveću scenu, talentovani Srbi biće prekomandovani u B tim Olimpijakosa, kojeg će grčki velikan stvoriti ovog leta.

Tako će igrači koji su blizu prvog tima moći da budu na oku Martensu i njegovom stručnom štabu, koji će pratiti njihov razvoj i biti u prilici da ih u svakom trenutku povuku u najjači sastav.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike