Partizan "lomi" Olimpijakos u teškim pregovorima oko Markovićevog transfera

22.06.2022

11:46

0

Autor: 24sedam

Crno-beli pokušavaju da omekšaju stav Olimpijakosa po pitanju statusa mladog štopera

Partizan "lomi" Olimpijakos u teškim pregovorima oko Markovićevog transfera
svetozar markovic - Copyright Profimedia/MN Press

Veoma popularna stranica među navijačima Partizana "pbg.news" prenosi vest koja će obradovati sve "grobare". Prema saznanjima ovog izvora, najkasnije do ponedeljka treba očekivati da će Svetozar Marković ponovo postati igrač crno-belih.

Kako 24sedam saznaje poslednjih deset dana vode se teški pregovori uprave grčkog tima i ljudi iz Humske. Grci su veoma ljuti na mladog fudbalera koji je tokom zime prekinuo sve odnose sa klubom i vratio se u Beograd pokrenuvši pred Arbitražom FIFA postupak, uz optužbu za mobing.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Presuda još nije doneta, ali postoji velika opasnost da bi FIFA stala na stranu kluba usled manjka pravih dokaza koji bi potvrdilli da je igrač bio žrtva maltretiranja. Najbolji izlaz za sve u ovom slučaju bi bio povratak Markovića u svoj voljeni klub, s tim da Grci teško prihvataju predloge koji dolaze iz Beograda.

Crno-beli su voljni da plate obeštećenje i da ponovo raspolažu ugovorom mladog štopera. Ponuđeno obeštećenje je već prešlo iznos od 500.000 evra, uz 40 odsto obeštećenja od sledećeg transfera.

U Olimpijakosu su izgleda prelomili, jer valjda i oni znaju da je inat loš zanat...

Marković je 2019. godine otišao iz Partizana u Olimpijakos za iznos od milion i po evra, a posle toga je prošlu sezonu došao na pozajmicu. Uprkos dobroj godini u crno-belom dresu, u Olimpijakosu nije dobio pravu šansu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike