Senzacionalna ponuda stigla na sto Kristijana Ronalda! Svima će biti dobro samo da se zvezda složi

14.07.2022

06:02

0

Autor: 24sedam

Ponuda ruši sve rekorde u fudbalu

Senzacionalna ponuda stigla na sto Kristijana Ronalda! Svima će biti dobro samo da se zvezda složi
Tan2022-4-16_175058666_4 - Copyright Tanjug/AP/Jon Super

Portugalski CNN objavio je kasno sinoć senzacionalnu vest koja nagoveštava rasplet u sagi Kristijana Ronalda oko izbora novog kluba.

Popularna tv stanica objavila je ekskluzivno informaciju da je Ronaldov agent Žorž Mendeš dobio ponudu od jednog kluba iz Saudijske Arabije vrednu 125.000.000 evra po sezoni. Ponuda važi za dve sezone, pa tako nije problem izračunati da bi bogatstvo aktuelnog fudbalera Mančester junajteda bilo uvećano za četvrt milijardi ako bi se složio sa selidbom na Bliski istok.

Ovakav epilog nikog ne bi iznenadio. Ronaldo je već poručio svojim poslodavcima da neće igrati za Junajted naredne sezone, pa je zato superagent Mendeš obavio nekoliko važnih razgovora tražeći najbolje mesto za 37-godišnjeg klijenta, ali do danas budućnost izgleda maglovito. Naime, Ronaldov transfer odbili su dosad PSŽ, Bajern i Barselona, pa ako već nije moguće da zaigra za vrhunski klub i nastavi da se bori za trofej u Ligi šampiona, ne bi bilo iznenađenje da naplati svoje majstorstvo u Saudijskoj Arabiji.

Prema CNN, Arapi su spremni da plate 30 miliona evra obeštećenje Mančester junajtedu i da Mendeša nagrade sa 20 miliona ako istraje u ovom poslu do njegove realizacije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike