Čelsi aktivirao još jednu bombu! Kulibali u Londonu dobio ugovor karijere!

13.07.2022

17:01

0

Autor: 24sedam

Iskusni defanzivac u sredu stiže u London na finalizaciju transfera

Čelsi aktivirao još jednu bombu! Kulibali u Londonu dobio ugovor karijere!
profimedia-0689477646 - Copyright Profimedia

Čelsi je danas aktivirao još jednu transfer bombu! Posle Rahima Sterlinga, novi fudbaler „plavaca“ postaće iskusni defanzivac Kalidu Kulibali, koji u London stiže iz Napolija.

Svi relevantni izvori potvrđuju da su tri postigle konačan dogovor, pa se očekuje da senegalski štoper do kraja dana stigne u englesku prestonici na finalizaciju transfera koji će Napolitancima doneti 38 miliona evra, plus dva miliona kroz bonuse.

Dugo je već izvesno bilo da će se Kulibali i Napoli razići posle osam godina uspešne saradnje. Jedino se postavljalo pitanje gde će sjajni defanzivac nastaviti karijeru, pošto ga je u svojim redovima želeo i Juventus.

Ipak, „stara dama“ nije želela da plati 40 miliona evra za fudbalera koji je ušao u poslednju godinu ugovora, što je znatno olakšalo posao Čelsiju koji se isprsio i kada je u pitanju ugovor sa snažnim defanzivcem.

Prema nezvaničnim informacijama, Kulibalija u Londonu čeka petogodišnji ugovor vredan 10 miliona evra po sezoni, što je za fudbalera starog 31 godinu bez ikakve dileme ugovor karijere.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike