Levandovski je tu, a kao da nije! Bild pratio prvi trening Poljaka – ovo nikome ne služi na čast!

13.07.2022

15:26

0

Autor: 24sedam

Sjajni centarfor svakim gestom želeo da pokaže da mu u Minhenu više nije mesto

Levandovski je tu, a kao da nije! Bild pratio prvi trening Poljaka – ovo nikome ne služi na čast!
Robert Levandovski - Copyright Profimedia

Stigao je Robert Levandovski u Minhen i samo tim gestom dobrano uzdrmao svlačionicu Bajerna. Pisao je „Bild“ u utorak kako se oko tima Julijana Nagelsmana stvorila veoma loša atmosfera zbog statusa poljskog napadača, a da je bio u pravu dobio je potvrdu već na prvom treningu sjajnog centarfora tokom priprema za novu sezonu.

Ugledni nemački list odlučio je da snimi prvi radni dan Levandovskog u Bajernovom trening kampu, a ono što su kolege iz „Bilda“ tamo videli ne služi nikome na čast.

- Njegov govor tela pokazuje da želi da ode. Prvo je kasnio na ekipni sastanak, a onda se poslednji pojavio na treningu. Poslednji je započinjao sve vežbe, odradio je sve, ali nije bio potpuno posvećen – izveštava „Bild“.

Podsetimo, Levandovski je ubrzo po završetku prošle sezone javno poručio da želi da napusti Bajern ovog leta. Zbog načina na koji je to uradio u Minhenu su mu žestoko zamerili i, barem tako deluje, zainatili se da ga ne puste u Barselonu u koju Poljak silno želi.

- Jedva da je razgovarao sa saigračima. Jedini sa kim je imao komunikaciju bio je Leon Gorecka. Musijala se nekoliko puta našalio s njim – piše „Bild“ i nastavlja:

- Nije razgovarao sa trenerom Nagelsmanom. Dok je mladi strateg držao govor, Levandovski je delovao nezainteresovano. Držao se po strani i gledao okolo. U međusobnoj utakmici bio je u prvoj ekipi, ali se nije trudio, nije išao na loptu i nije postigao gol. Njegova ekipa je izgubila i morala je da radi sklekove, ali on to nije želeo da ispuni.

Na kraju, nemački list je dodao kako je Poljak odmah po završetku treninga napustio centar, puno pre ostalih saigrača.

- Svojim gestovima upečatljivo pokazuje koliko ne želi da ostane u klubu, koji neće tek tako da ga prepusti Barseloni – zaključio je svoj izveštaj „Bild“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike