Bajern predstavio Manea, ali pravu bombu tek sprema! Ključa u Minhenu – da li stiže Kristijano Ronaldo?

23.06.2022

20:34

0

Autor: 24sedam

Bavarci se spremaju za možda i najzvučniji transfer leta

Bajern predstavio Manea, ali pravu bombu tek sprema! Ključa u Minhenu – da li stiže Kristijano Ronaldo?
kristijano ronaldo profimedia-0644571832 - Copyright Profimedia

Predstavio je Bajern Sadija Manea, u njegovu čast obojio je celu spoljašnost „Alijanc arene“ kako bi Senegalcu ukazao dodatnu čast, ali sve bi to moglo da bude samo dimna zavesa za transfer leta. Madridski „As“ je večeras plasirao veoma bombastičnu vest – Bavarci se spremaju da krenu po Kristijana Ronalda!

 

 

 

 

Dolazak Manea i saga oko odlaska Roberta Levandovskog dali su čelnicima Bajerna dovoljno medijskog mira da bez mnogo buke pokušaju da završe možda i najzvučniji transfer leta, a španski list ide i korak dalje i tvrdi da su prvi kontakti između dve strane već uspostavljeni.

Nije tajna da je Kristijano prilično nezadovoljan planovima novog trenera Mančester junajteda Erika Ten Haga za nastupajuću sezonu. Naime, holandski strateg godinu bez učešća u Ligi šampiona želi da iskoristi za promociju nekoliko mladih igrača, što se Ronaldu, koji je navikao na konstantnu borbu za trofeje nikako ne dopada.

Ni to što ga Ten Hag ne vidi kao igrača oko koga bi trebalo sve da se vrti nikako ne odgovara egu portugalskog superstara, čijem se odlasku, zbog previsokog ugovora (bruto plata oko 30 miliona evra godišnje), verovatno ne bi previše bunili na „Old Trafordu“.

Kad su u Mančesteru već tako postavljene stvari, svoju šansu je video Bajern, koji Ronaldu može da ponudi sve ono što nema na „Teatru snova“. Ili, skoro sve, pošto Bavarci sigurno ne mogu da preuzmu kompletan ugovor portugalskog superstara u Junajtedu.

Zbog toga su kontaktirali Kristijanove zastupnike kako bi se raspitali o uslovima pod kojima bi njihov klijent mogao da pređe u Minhen, gde ga vide kao adekvatnu zamenu za Roberta Levandovskog.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike