Ronaldo će izazvati zemljotres na Ostrvu! Super-agent sprema senzacionalan prebeg Kristijana u London!

04.07.2022

15:18

0

Autor: 24sedam

Žorž Mendeš se sastao sa čelnicima Čelsija

Ronaldo će izazvati zemljotres na Ostrvu! Super-agent sprema senzacionalan prebeg Kristijana u London!
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Fudbalsko Ostrvo podrhtava, sve miriše na ogroman zemljotres koji će izazvati Kristijano Ronaldo! Portugalski superstar zatražio je od čelnika Mančester junajteda dozvolu da promeni sredinu ukoliko stigne odgovarajuća ponuda, a nju bi na „Old Traford“ mogao da donese Čelsi!

U danu kada se Ronaldo nije pojavio na prozivci novog menadžera „đavola“ Erika Ten Haga, ugledni ostrvski portal „The Athletic“, pozivajući se na izvore bliske londonskom klubu i samom fudbaleru, saznaje da su dve strane već stupile u kontakt.

Navodno, Ronaldo je veoma zanimljiv novim vlasnicima Čelsija koji svoj prvi prelazni rok na „Stamford bridžu“ žele da obeleže angažovanjem jedne velike zvezde i Kristijana vide kao idealno rešenje bez obzira na to što Portugalac ima 37 godina.

Ronaldovo nezadovoljstvo u Mančester junajtedu oslanja se na dva osnvova. Prvo na tome što „đavoli“ naredne sezone neće igrati Ligu šampiona, a drugo zbog toga što rukovodstvo kluba dosad nije uradilo gotovo ništa kako bi ekipu učinili konkurentnijom najvećim rivalima Mančester sitiju i Liverpulu.

„The Athletic“ saznaje da se novi vlasnik Čelsija Tod Bohli već sastao sa Kristijanovim agentom Žoržom Mendešom kako bi pokušali da pronađu model po kojem bi portugalski reprezentativac ovog leta iz Mančestera mogao da se preseli u London.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike