Kristijano u neverici poručio čelnicima Junajteda: 12 godina ovo niste pipnuli - ne mogu da verujem!

30.05.2022

17:45

0

Autor: 24sedam

Kritike su urodile plodom, odmah se prionulo na posao

Kristijano u neverici poručio čelnicima Junajteda: 12 godina ovo niste pipnuli - ne mogu da verujem!
profimedia-0641861042 - Copyright Profimedia

Rezultati na terenu odavno pokazuju da Mančester junajted nije ni bleda senka kluba koji je dominirao Premijer ligom, neretko i Evropom, pod vođstvom Ser Aleksa Fergusona.

Otkako je legendarni Škot otišao u penziju „crveni đavoli“ grčevito pokušavaju da se vrate na šampionske staze, ali deluje da su miljama udaljeni od toga. A, ako je verovati priči koju je doneo „Miror“, Junajted je miljama daleko od kluba sposobnog da se ravnopravno upusti u borbu sa gradskim rivalom Sitijem, Liverpulom…

Naime, prva zvezda „đavola“ Kristijano Ronaldo prosto je naterao čelnike kluba da renoviraju bazen u sklopu trening kampa, požalivši se da je star i opasan po zdravlje, sa labavim i napuklim pločicama, na mestima na kojima ih još ima…

Kako piše britanski list, portugalski superstar je poručio klupskom rukovodstvu kako ne može da veruje da u 12 godina, koliko je prošlo otkako je napustio Mančester i preselio se u madridski Real, taj bazen nije obnavljan, posle čega su vodeći ljudi Junajteda hitno reagovali i krenuli u rekonstrukciju kako bi sve bilo spremno za početak naredne sezone.

- Junajtedov trening kamp je otovoren 2000. godine i u to vreme je bio najmoderniji kompleks. Ipak, u poslednjih nekoliko godina prestigli su ga impresivni centri koje su izgradili Siti, Liverpul i Totenhem – piše „Miror“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike