Zvezdaši, da li vas je Stanković iznenadio? Bez Rišaira se kreće u odbranu titule!

08.07.2022

14:39

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli na početku Superlige ne računaju ni na Aksela Bakajoka, Miloša Gordića i Vuka Bogdanovića

Zvezdaši, da li vas je Stanković iznenadio? Bez Rišaira se kreće u odbranu titule!
20211024mmStanko05 - Copyright MN Press

Vreme je za novo izdanje fudbalske Superlige. Crvena zvezda brani šampionsko titulu, a u domaće prvenstvo kreće bez četiri igrača.

Za mnoge izbor, u ovom trenutku prekobrojnih, nije iznenađenje, ali ima i onih koji su, posebno posle učinjenog na pripremeam, očekivali da bude drugačije.

Za prvo kolo i duel sa Radničkim iz Niša u Beogradu trener Dejan Stanković "precrtao" je Rišaira Živkovića, Aksela Bakajoka, golmana Miloša Gordića i štopera Vuka Bogdanovića. Ovaj kvartet nije na spisku licenciranih igrača za početak sezone.

FK Crvena zvezda
 

To, naravno, ne znači da se u narednim izazovima na njih neće računati, ali je svakako pokazatelj trenutne situacije u redovima srpskog šampiona.

Ako se realno sagledaju stvari moglo bi se očekivati da Živković, posebno posle dva postignuta gola u pripremnoj utakmici sa Bravom, u nekom trenutku bude među odabranima za igru.

Bakajoko je neko ko se nikako nije uklopio u klub, čak imao i neke "samoubilačke" poteze (odbio da ode na pozajmicu), pa se na njega verovatno uopšte ne računa.

Mladi golman Gordić i defanzivac Bogdanović su viđeni za pozajmicu nekom od klubova, kako bi kroz minute na terenu (a ne na klupi) sticali neophodno iskustvo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike