Pešić "odjavio" Zvezdu! Nemam ja taj kvalitet...

07.07.2022

12:21

0

Autor: 24sedam

Iskusni napadač je trenutno u Turskoj

Pešić "odjavio" Zvezdu! Nemam ja taj kvalitet...
20170914npPesicA3 - Copyright MN Press

Aleksandar Pešić u Crvenoj zvezdi ponovo? Pričalo se da će iskusni napadač možda opet obući dres crveno-belih, kao i Nemanja Milunović. Ali od toga, za sada nema ništa.

- Ne, neću doći u Crvenu zvezdu ovog leta - bile su prve reči Pešića...

Zatim je nastavio.

- Pa nešto sam razmišljao. Svašta mi se lomi I mota po glavi. Shvatio sam da ja prosto nemam kvalitet za Crvenu zvezdu. Posebno nemam kvalitet za ovu našu Superligu - rekao je (ironično ili ne?) Pešić u razgovoru za Mozzart sport

Nije krio ni da je imao intenzivne pregovore sa najvažnijim figurama u Ljutice Bogdana, zahvalivši im se na korektnosti i ponuđenim uslovima.

- Prvo da razjasnim da novac i finansijski uslovi sa ovom mojom odlukom nemaju nikakve veze. Ponuda je bila više nego korektna. Mogu samo da se zahvalim gospodinu (generalnom direktoru Zvezdanu) Terziću, potom i (sportskom direktoru) Mitru Mrkeli na tome što su pokazali da me zaista žele. Bili su maksimalno korektni, takvi su bili i prošle godine. Pozitivno mišljenje je dao i Marko Marin, direktor skautinga, kao i svi skauti...

Želeli su me, ali postoje neke stvari. Nije ni u pitanju život u Istanbulu. Lepo je biti i stanovnik Beograda - dodao je Pešić, sada član turskog Karagumruka.

Zatim je prokomentarisao i komentare na društvenim mrežama...

Dobro, nije valjda da komentari na internet portalima i forumima utiču na Vaše mišljenje?

- Ma... Nisu to komentari. Ima tu ljudi koji nešto pričaju. Možda su oni uticali da shvatim da nemam kvalitet za Zvezdu. Znate, postojao je jedan momak što je igrao u Atalanti iz Bergama, zove se Filipo Inzagi. Govorili su tamo da slučajno daje golove, da nije kvalitet. Međutim, niko posle njega nije postigao toliko golova - zaključio je Pešić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike