Junajted dobio još jedan šamar! Eriksen imao ponudu karijere, a ipak rekao NE Đavolima!

26.06.2022

14:36

0

Autor: 24sedam

Iskusni vezista, prema saznanjima ostrvskih medija, odbio Mančester

Junajted dobio još jedan šamar! Eriksen imao ponudu karijere, a ipak rekao NE Đavolima!
Kristijan Eriksen - Copyright Profimedia/Gonzales Photo/Alamy Live News

Nastavljaju se muke Mančester junajteda u letnjem prelaznom roku. Teško Đavoli uspevaju da završe dolazne transfere i ispune barem jednu želju novom menadžeru Eriku Ten Hagu, a ako je verovati saznanjima ostrvskih medija dobili su još jedan šamar.

Kristijan Eriksen rekao je NE velikanu sa „Old Traforda“!

Danski vezista dobio je ponudu koju su mnogi okarakterisali kao najbolju u karijeru, ali izgleda da ni ona nije bila dovoljna nekadašnjem fudbaleru Totenhema i Intera da prihvati poziv posrnulog giganta.

Ne tako davno lokalni mediji pisali su da finansijski aspekt Mančesterove ponude Eriksenu ni jednog momenta nije bio sporan, ali je Danac tražio dodatno vreme za razmišljanje i kako stvari stoje prelomio da ne prihvati poziv sa „Teatra snova“.

Gde će Eriksen nastaviti karijeru još je pod velikim znakom pitanja, ali kako vreme prolazi deluje da Brentfordu rastu šanse da iskusnog vezistu zadrži u svojim redovima.

Podsetimo, pošto je tokom prošlog EP preživeo srčani udar Eriksenu je ugrađen defibrilator zbog kojeg nije mogao da nastavi karijeru u Interu. Brentford mu je u polusezoni za nama dao šansu da se vrati na veliku scenu, koju je Danac maksimalno iskoristio i dokazao da još može da igra na visokom nivou.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike