Eriksen je prihvatio ponudu Mančester junajteda, ali Đavoli još strepe! Postoji jedna caka koja Ten Hagu ne da mira!

19.06.2022

05:04

0

Autor: 24sedam

Danski vezista rekao OK, ali još nije uzeo olovku u ruku

Eriksen je prihvatio ponudu Mančester junajteda, ali Đavoli još strepe! Postoji jedna caka koja Ten Hagu ne da mira!
eriksen - Copyright Profimedia

„Old Traford“ je u fazi strepnje… Novi menadžer Erik Ten Hag želi Kristijana Eriksena u novom timu Mančester junajteda, deluje i da danski vezista nema ništa protiv da se preseli na „Teatar snova“, ali „đavolima“ jedna stvar nikako ne da mira…

Engleski mediji pišu da je iskusni Danac načelno prihvatio ponudu Junajteda na jednu plus jednu sezonu. Eriksen, navodno, smatra da su finansijski detalji ugovora sasvim zadovoljavajući, ali ono što brine se u crvenom delu Mančestera jeste to što se danski reprezentativac još nije uhvatio olovke kako bi stavio potpis na papir koji ima pred sobom.

Zbog toga zebnja u Junajtedu raste iz dana u dan. Nema dileme da bi Eriksen bio od velike pomoći Ten Hagovom timu, ali „crvene đavole“ brine to što mu je najveći konkurent Totenhem.

Podsetimo, Eriksen je fudbalsko ime stekao u Londonu. Od 2013. kada je stigao iz Ajaksa, do 2020. kada je prešao u Inter, Kristijan je izrastao u jednog od najvećih mezimaca navijača Totenhema, s kojim je 2019. stigao do finala Lige šampiona.

Ostrvski mediji da menadžer „pevaca“ Antonio Konte, koji je sa Eriksenom vodio Inter do šampionskog trona Serije A, igra veliku ulogu u nastojanjima londonskog kluba da u svoje redove vrati danskog reprezentativca, kojeg bi u narednoj sezoni rado zadržao Brentford, koji je prošle sezone Kristijanu pružio šansu da se vrati na veliku scenu posle višemesečne pauze usled oporavka od srčanog udara i ugrađenog stenta zbog kojeg je iskusni fudbaler morao da napusti Inter.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike