Klop plače za Maneom! Ne mogu da se pretvaram da ovo nije ogroman gubitak!

22.06.2022

15:10

0

Autor: 24sedam

Senegalac i zvanično više nije član Liverpula

Klop plače za Maneom! Ne mogu da se pretvaram da ovo nije ogroman gubitak!
profimedia-0695333240 - Copyright Profimedia

Kada je u toku današnjeg dana Sadio Mane stavio potpis na trogodišnju vernost minhenskom Bajernu, završila se jedna bogata era Liverpula.

Možda se odlazak Senegalca neće osetiti u klubu sa Enfilda, možda i hoće, to će nam pokazati vreme. Ali, da je ostavio dubok trag, kako na terenu, tako i ljudima iz kluba jasno je odavno.

Jedan od onih koji su teško podneli razlaz posle šestogodišnje saradnje je menadžer Jirgen Klop.

- Veliki je ovo trenutak. Veliki gubitak. Nema potrebe da bilo ko pokuša da se pretvara da je drugačije. Odlazi jedan od najboljih fudbalera u istoriji Liverpula i moramo biti svesni značaja svega toga - rekao je Klop, pa nastavio:

- Odlazi istinska legenda. Odlazi s našom zahvalnošću i ljubavlju. Odlazi u trenutku u kom je jedan od najboljih fudbalera na svetu. Ali ne smemo se zadržavati na onome što sada gubimo, treba da slavimo što smo imali privilegiju da ga imamo u timu. Otkako je ušao na vrata kluba činio nas je boljima! Da nam je tada neko rekao kakav će njegov uticaj biti na uspehe Liverpula, nisam siguran da bismo mogli to da pojmimo. Da će biti toliko dobar i toliko konstantan, da će biti bolji i bolji iz sezone u sezonu, bez obzira na to koliko je bio sjajan u prethodnoj.... Mane je primer za svakog igrača na planeti, primer kako posvećenost i profesionalizam vode ka nagradama.

Prisetio se Klop i kako su mu prošle godine tražili da opiše Manea u tri reči i kako je rekao da je to nemoguće. Sada je pronašao baš te tri reči (na engleskom Will miss you).

- Reči koje se u ovom trenutku čine kao najprikladnije i najteže za izgovoriti: Nedostajaćeš mi!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike