Partizanu pojačanje stiže iz Seltika? Škoti bruje – Valjak želi vezistu koji je bio na meti Totenhema!

22.06.2022

14:44

0

Autor: 24sedam

Ismaila Soro navodno na meti crno-belih

Partizanu pojačanje stiže iz Seltika? Škoti bruje – Valjak želi vezistu koji je bio na meti Totenhema!
Ismaila Soro - Copyright Profimedia

Posle kratkog zatišja, uslovljenog najviše odabirom naslednika Aleksandra Stanojevića, Partizan je krenuo sa formiranjem tima za nastupajuću sezonu, a jedno od bombastičnih pojačanja u Humsku bi moglo da stigne iz Seltika!

Portal „Football Scotland“ je prvi pustio, a potom su svi ostrvski mediji preneli, crno-beli na pozajmicu do kraja sezone žele da dovedu vezistu Ismaila Sora koji je prošle godine bio na meti Totenhema.

Fudbaler iz Obale Slonovače u sezoni za nama nije ostavio veći trag na „Seltik parku“ zbog čega ga mnogi vide na izlaznim vratima glazgovskog velikana. Zbog toga klub iz Humske, navodno, pažljivo prati razvoj situacije spreman da reguje i angažuje defanzivnog vezistu kojeg je Seltik u januaru 2020. godine doveo iz Bnej Jehude za 2.3 miliona evra.

Ipak, Sora na u Seltiku nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu u timu, pa je i prošle zime bio nadomak odlaska, ali ponude iz MLS-a i izraelskog prvenstva očigledno mu nisu bile dovoljno primamljive pa je ostao u Glazgovu, gde je prošle sezone odigrao 19 utakmica u svim takmičenjima.

Podsetimo, Partizan je dosad doveo bekove Aleksandra Filipovića i Zlatana Šehovića, dok je nadomak crno-bele strane Topčiderskog brda je doskorašnji vezista Karabaga Patrik Andrade.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike