Kristijan Eriksen je veliki car! Kada ovo vidite gotivićete ga još više! (VIDEO)

23.04.2022

20:39

0

Autor: 24sedam

Danski vezista oduševio navijače Totenhema

Kristijan Eriksen je veliki car! Kada ovo vidite gotivićete ga još više! (VIDEO)
Screenshot 2022-04-23 at 22.30.13 - Copyright Printscreen/Twitter/@sportbible

Danski vezista Kristijan Eriksen piše jednu od najlepših fudbalskih priča svih vremena. Od dramatične borbe za život na otvaranju prošlog prvenstva Evrope, preko velike borbe da se sa ugrađenim defibrilatorom vrati profesionalnom fudbalu, do ponovnog oblačenja dresa sa državnim grbom i povratkom u Premijer ligu, nekadašnji fudbaler Intera postao je jedan od miljenika fudbalskih navijača širom planete, potpuno nevezano od klupskih i reprezentativnih boja koje su im kraj srca.

A da je veliki as Danac je još jednom potvrdio u subotu uveče. U dresu Brentforda ugostio je njegov Totenhem, a pošto se u tunelu pred izlazak na teren srdačno pozdravio sa nekadašnjim saigračima, navijače „pevaca“ je oduševio po završetku meča (0:0).

 

 

Naime, Eriksen je prišao tribini na kojoj su bili smešteni gostujući fanovi, među kojima je bio i jedan njihov drugar u invalidskim kolicima, koji je mahao prema Kristijanu sa njegovim dresom iz vremena kada je branio boje Totenhema. Sjajni Danac je to primetio, skoro da je ušao na tribinu, uzeo dres od navijača i potom nekoliko trenutka strpljivo sačekao dok se nije pojavio marker kako bi mogao da se potpiše jednom od svojih velikih fanova.

 

 

Ne morate ni da sumnjate da je taj potez dodatno razgalio raspevane navijače londonskog kluba, koji su ovacijama pozdravili, očigledno još uvek, velikog mezimca.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike