Panika na „Old Trafordu“! Kristijano odlazi na kraju sezone?

09.11.2021

17:16

0

Autor: 24sedam

Jedan od najboljih fudbalera sveta razočaran trenutnim rezultatima Mančester junajteda

Panika na „Old Trafordu“! Kristijano odlazi na kraju sezone?
profimedia-0641861042 - Copyright Profimedia

Burno je poslednjih meseci na „Old Trafordu“, ali prava bura bi tek mogla da usledi. Euforija posle povratka Kristijana Ronalda brzo je splasnula usled serije razočaravajućih rezultata i bolnih poraza protiv najvećih rivala (Liverpul i Mančester siti), a u danu kada je menadžer Ole Gunar Solskjer otputovao u Norvešku, pojavila se informacija koja je do temelja potresla „Teatar snova“.

Pojedini ostrvski mediji tvrde – ukoliko se Mančester junajted ove sezone ne domogne mesta koje vodi u Ligu šampiona, Kristijano Ronaldo bi već na leto mogao da napusti „crvene đavole“.

Iako Premijer liga nije došla ni do polovine, Junajted se već oprostio od šampionskih snova (devet bodova manje od lidera Čelsija), a ukoliko se nešto u najskorijem roku ne promeni, Ronaldu i drugovima bi i jedno od prva četiri mesta moglo da ostane van domašaja.

Portugalac je poznat po velikoj želji za osvajanjem trofeja, što je jasno naglasio i prilikom povratka na „Old Traford“.

- Ovde sam da pobedim. Pobede su zaštitni znak Junajteda i rekao sam da u ovoj ekipi vidim ogroman potencijal, sa veoma mladim igračima. Ovde sam da pobedim i da pomognem timu da izgradi nove stvari – kazao je Ronaldo pre nekoliko meseci.

Ipak, pod velikim znakom pitanje je Kristijanova želja da ostane u timu koji ne može da ispuni njegova očekivanja i koji nije kadar da se ravnopravnije upusti u borbu za trofeje…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike