Kostić stiže kod Vlahovića, odbio novi ugovor sa Ajntrahtom! Filipu od Juventusa 7,5 miliona evra!

14.06.2022

12:20

0

Sprskog reprezentativca čeka trogodišnji ugovor u Torinu, Nemcima ide od 15 do 20 miliona evra

Kostić stiže kod Vlahovića, odbio novi ugovor sa Ajntrahtom! Filipu od Juventusa 7,5 miliona evra!
profimedia-0683132450 - Copyright Profimedia

Čelnici Ajntrahta iz Frankfurta uradili su doslovce sve što je bilo u njihovoj moći da i u ovom prelaznom roku zadrže srpskog reprezentativca Filipa Kostića, ali to očigledno nije bilo dovoljno. Ili, jednostavno, nije bilo moguće.

Ponuđen je naše fudbaleru novi ugovor, tražilo se najbolje rešenje za njegovo ostanak u Frankfurtu, ali je Filip doneo odluku da ode.

Italijanski mediji pišu da je Kostić rekao svojim poslodavcima da želi u Juventus, koji bi za njegove usluge trebalo da plati između 15 i 20 miliona evra na ime obeštećenja.

Navodno se već zna i pod kojim uslovima će se srpski internacionalac pridružiti kolegi iz nacionalnog tima u Staroj dami iz Torina. Kostić će potpisati trogodišnji ugovor po kojem će zarađivati 2,5 miliona po sezoni plus bonuse ukoliko bude bilo rezultata koji se očekuju.

Prošlog leta Kostić je bio na korak od Intera, ali su u Ajntrahtu izveli magiju i zadržali ga u klubu. Sada se time neće baviti jer Kostićev ugovor ističe 2023. godine i ovo im je poslednja šansa da nešto zarade na prodaji našeg fudbalera.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike