Srbin ponovo trese Torino! Kostić i Juve – skoro pa završeno!

01.06.2022

15:36

0

Autor: 24sedam

Bjankoneri i Ajntraht navodno postigli dogovor oko visine obeštećenja

Srbin ponovo trese Torino! Kostić i Juve – skoro pa završeno!
profimedia-0680989532 - Copyright Profimedia

Kao grom iz vedra neba mediji bliski Juventusu plasirali su bombu – transfer Filipa Kostića u Torino je skoro pa završen. Portal „juventusnews24“, pozivajući se na nemačko izdanje „Sky sport“, doneo je informaciju da je rukovodstvo „stare dame“ postiglo dogovor sa kolegama iz Ajntrahta, te da bi transfer vredan 15 miliona evra uskoro mogao da bude zaključen.

Navodno, veliki deo posla u celoj priči završio je Kostićev saigrač iz reprezentacije Dušan Vlahović, koji je prošle zime stigao na „Alijanc“ stadion u brzo postao veliki adut u rukama Maksa Alegrija.

Vest o prelasku Kostića u Juventus dolazi pomalo neočekivano, jer su brojni znakovi pored puta govorili su da će Filip Kostić i naredne sezone nositi dres Ajntrahta. Iako je najbolji asistent nedavno završene Lige Evrope dugo povezivan sa brojnim italijanskim klubovima, među kojima je Juventus poslednji iskočio kao potencijalni kupac, trijumf kluba iz Frankfurta u drugom po jačini UEFA klupskom takmičenju i ulaznica za Ligu šampiona delovali su kao jak štih u rukama čelnika nemačkog bundesligaša u pokušaju da ubede Kostića da produži ugovor koji mu ističe narednog leta.

Slično je rezonovao i sam Kostić, koji je na okupljanju „orlova“ poručio kako nisu tačna medijska spekulisanja o tome kako ima žarku želju da ovog leta promeni sredinu.

Ne mislim baš tako. Meni je lepo u Ajntrahtu, doživeo sam najlepše uspehe u karijeri baš u Frankfurtu, klub mi je ponudio produžetak saradnje, pregovaram sa njima, a kad dođe vreme, donećemo najbolju odluku – kazao je Kostić.

Međutim, informacije koje dolaze iz Nemačke i Italije govore da je odluka već doneta. Juve je izgleda definitivno rešio da se posle dvogodišnjeg posta naredne sezone vrati na vrh Serije A. Zimus je stigao Vlahović, uskoro bi u Torinu trebalo da budu predstavljeni Pol Pogba i Anhel di Marija, a sa potencijalnim angažovanjem Filipa Kostića Alegri bi bez dileme imao jedan od najproduktivnijih napada na Apeninima…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike