Legendarni Srbin pozdravlja dolazak Kostića u Juve: Može mnogo da pomogne, biće dobro i za Vlahovića!

05.06.2022

05:05

0

Autor: 24sedam

Darko Kovačević nema dilemu da li je Filip pravi igrač za Staru damu

Legendarni Srbin pozdravlja dolazak Kostića u Juve: Može mnogo da pomogne, biće dobro i za Vlahovića!
20211113mmTrening09 - Copyright MN Press

Italijani već danima bruje o završenom transferu Filipa Kostića u Juventus. Inter je dugo obigravao oko srpskog reprezentativca, Lacio je poslednjeg dana prošlog letnjeg prelaznog rokačekao samo potvrdan faks iz Ajntrahta, ali kada se pojavila „stara dama“ rivali nisu imali šansu.

Najbolji igrač nedavno završene Lige Evrope već je viđen u Torinu. Zbog toga mediji na Apeninima pokušavaju da dobiju što više informacija o brzonogom srpskom reprezentativcu, koji je projektovan da bude velika podrška zemljaku Dušanu Vlahoviću u najisturenijem delu tima.

- Filip se nikada ne krije i ima snažno telo. Po mom mišljenju, on može mnogo da pomogne Juventusu – istakao je nekadašnji napadač „stare dame“ i reprezentativac Jugoslavije Darko Kovačević za „Gazetu delo sport“.

- Kostić može sve na levoj strani… Spoljni vezni u formaciji 4-4-2, krilni bek u 3-5-2 ili krilo u napadačkom trouglu. Među igračima koje ste navikli da gledate u Seriji A, pomalo liči na Darka Lazovića koji igra u Veroni.

Uveren je nekadašnji golgeter Crvene zvezde da bi Kostić bio od velike koristi i saigraču iz reprezentacije Vlahoviću.

- Vidim da se njih dvojica dobro slažu na terenu. Filip dobro centrira, zna da asistira, radi ono što mu treneri kažu. Pokazao je to u Ligi Evrope. On je jednostavan dečko, koji ne priča mnogo i nije komplikovan. Mislim da je nemački mentalitet malo uticao na njega i da će mu to pomoći u Italiji – kazao je Darko Kovačević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike