Gledaćemo penale u finalu Kupa: Borjan se izgleda već sprema

25.05.2022

08:23

0

Meč za titilu igra se u četvrtak od 18 sati

Gledaćemo penale u finalu Kupa: Borjan se izgleda već sprema
Milan Borjan - Copyright MN Press

Pred fudbalerima Crvene zvezde i Partizana je još jedan meč u ovoj sezoni. Finale Kupa Srbije igraće se u četvrtak, od 18 sati, na stadionu "Rajko Mitić", a crveno-beli raspoloženije ulaze u ovaj susret, sa već osvojenom titulom u prvenstvu Srbije.

Ipak, Kup je takmičenje za sebe, igra se samo jedan meč, te je teško prognozirati. Međutim, iskusni stručnjak Dragoslav Stepanović se nije libio da iznese svoje iskreno mišljenje pred ovaj meč.

- Zvezda bi mogla i sutra da primeni pomirljivu taktiku, igra na kontru. Željeni rezultat je ostvarila i bodovnu razliku zadržala braneći se, mogla bi ponovo onako i osvojiti Kup. Što bi bilo neočekivano, meni - kazao je Stepanović, prenosi Sportski žurnal, te naveo da su penali izvesniji:

- Jesu... Ekipe su kondiciono na istom nivou, teško će jedna toliko da padne u produžecima i izgubi utakmicu.

Poslednjih mečeva, na golu Partizana se ustalio Nemanja Stevanović, dok je u Zvezdi kapiten Milan Borjan bez premca, ali ko je uspešniji u penal seriji?

- Borjan, Borjan, ha, ha... Nemanju nisam često gledao, Milana jesam.. Golman i po, legenda! Gol je dao Voždovcu, izgleda priprema se za penale u Kupu, ha, ha... - istakao je Stepenović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike