Srpski navijač, nezadovoljan derbijem, ode kući, pa od besa šutne psa: Ovako je Stepi za 24sedam analizirao meč "večitih"

20.09.2021

11:56 >> 14:12

0

Autor: Milan Nastić

Iskusni stručnjak smatra da je publici dosadilo da gledaju ovakve mečeve između Partizana i Zvezde

Srpski navijač, nezadovoljan derbijem, ode kući, pa od besa šutne psa: Ovako je Stepi za 24sedam analizirao meč "večitih"
Copyright MN Press

Derbi između Partizana u Zvezde je završen, a mišljenja su različita po pitanju kvaliteta – jedni su zadovoljni prikazanim fudbalom, drugi smatraju da je postalo malo dosadno da se mečevi dva naša najveća rivala završavaju rezultatom 0:0 ili 1:1.

Sa takvim stavom se slaže i naš proslavljeni trener Dragoslav Stepanović, koji je u razgovoru za 24sedam istakao da nije previše oduševljen onim što je video na stadionu u Humskoj.

Pročitajte još

Mislim da derbi nije bio onakav kakav sam ja očekivao. Moje mišljenje da je bio previše defanzivan. Kao da su u oba tabora bili zadovoljni ovim rezultatom. Čini mi se da im je bio prioritet da sačuvaju svoju mrežu, pa šta urade u napadu. Ne pamtim kad sam poslednji put video meč Zvezde i Partizana sa mnogo golova, da pršti na terenu. Tipa, da bude 3:3, ili tako nešto. Ovakvi mečevi sve više udaljavaju publiku sa stadiona, jer oni žele da gledaju pravi fudbal, gde će videti goleadu. Ovako odu nezadovoljni, dođu kući besni, i na kraju ispašta njihov pas koga šutiraju – počeo je razgovor za 24sedam popularni Stepi.

MN Press

Iskusni stručnjak ne smatra da je umor od evropskih utakmica uticao na kvalitet večitog derbija.

– Mislim da to ne treba da bude opravdanje. Tek je početak sezone, ovakve utakmice treba igračima da budu motivacija da odigraju najbolji meč, a ne da nemaju energije. U ovakvim duelima svaki pojedinac mora da da svoj maksimum, jer tu se postaje igrač. Pritom, na kraju sezone se gleda ko je slavio u derbiju, bez obzira na to da li si šampion ili ne, jer ove dve ekipe su dominantne u srpskoj ligi.

Pročitajte još

Stepi smatra da je Partizan imao zrelije prilike, ali da je to daleko od derbija koji je on očekivao.

– Svi pričaju kako je Zvezda bila dominantnija u prvih 45 minuta, a ja to tako nisam video. Sem šanse Dionija na početku utakmice, ništa drugo me nije oduševilo. Moje mišljenje je da je Partizan imao zrelije šanse, ali isto tako činjenica je da je Zvezda bila bolja u drugom poluvremenu, i da je više želela gol, što su na kraju i uspeli. Ponavljam, mene derbi nije zadovoljio – zaključio je Stepanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike