Vlahović već trlja ruke! Juve mu dovodi Srbina - mašinu za asistencije iz Bundeslige!

22.05.2022

16:00

0

Autor: 24sedam

Filip Kostić na meti „stare dame“

Vlahović već trlja ruke! Juve mu dovodi Srbina - mašinu za asistencije iz Bundeslige!
20211113mmTrening09 - Copyright MN Press

Sezona bez trofeja je iza Juventusa, ali je „utešna nagrada“ ipak osvojena. „Stara dama“ će naredne sezone igrati Ligu šampiona i to je jedina pozitivna, rezultatska, strana takmičarske godine na izmaku.

Međutim, čelnici „bjankonera“ su najveći posao završili prošle zime. Na „Alijanc“ stadion je stigao Dušan Vlahović, kao zalog za predstojeću sezonu u kojoj će Juve bez dileme imati najveće moguće ambicije, barem što se tiče nacionalnih okvira.

Dakle, Alegri već ima gol mašinu iz Srbije, a Italijani od sinoć bruje da bi mogao da ga upari sa zemljakom – mašinom za asistencije iz Bundeslige.

Paulo Dibala se već oprostio od tifoza Juventusa, njegovim putem će, izvesno je, poći i Federiko Bernardeski, zbog čega će sportski sektor „stare dame“ tokom leta tražiti profil igrača kojem u potpunosti odgovara Filip Kostić.

„Sportitalia“ piše da torinski velikan nije imun na reprezentativca „orlova“, koji je pre nekoliko dana odveo Ajntraht na tron Lige Evrope, koju je, sa šest uspešnih dodavanja za gol, završio kao najbolji asistent takmičenja.

Podsetimo, Kostića ugovor sa klubom iz Frankfurta vezuje do juna naredne godine i predstojeći prelazni rok je poslednja prilika nemačkom timu da koliko toliko naplati dve fantastične sezone Srbina, koji je prošlog leta bio nadomak Lacija, a nedavno se ponovo povezivao i sa prelaskom u Inter…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike