Ajntraht je prelomio – Filip Kostić zna šta će raditi predstojećeg leta!

29.03.2022

16:02

0

Autor: 24sedam

Izgleda da je poznata budućnost Srbina u Frankfurtu

Ajntraht je prelomio – Filip Kostić zna šta će raditi predstojećeg leta!
profimedia-0634473125 - Copyright Profimedia

Agonija kroz koju je prošao prošlog leta ne bi trebalo da se ponovi Filipu Kostiću kada počne predstojeći prelazni rok. Podsetimo, Ajntraht je pre nekoliko meseci uspeo da prevari srpskog reprezentativca i pokvari mu dogovoren transfer u Lacio, ali deluje da su se čelnici bundesligaša pomirili sa činjenicom da su mnogo bliži rastanku sa sjajnim ofanzivcem nego obnovi saradnje.

To je, između redova, potvrdio i sportski direktor kluba iz Frankfurta Markus Kreše, koji je u razgovoru za „Kiker“ istakao da klub neće praviti probleme igračima koji ulaze u poslednju godinu ugovora da promene sredinu.

Nemački fudbalski magazin došao je do podatka da na kraju sezone 2022/23 više od 200 igrača u Bundesligi ostaje bez ugovora, a među njima je i nekadašnji fudbaler kragujevačkog Radničkog. To je novinarima „Kikera“ bio povod za razgovor sa Krešeom, koji nije imao dilemu šta će se dogoditi sa fudbalerima Ajntrahta koji, iz ovih ili onih razloga, neće produžiti ugovor sa klubom.

- Ako ne potpišu nove ugovore, automatski dolazi do situacije da moramo da ih prodamo. Videćemo u narednim nedeljama šta će se dešavati, može se desiti da neki igrači već završe posao sa novim poslodavcima – kazao je Kreše.

„Kiker“ je posle ovih reči prvog čoveka sportskog sektora Ajntrahta provukao da se najverovatnije odnose na Kostića i Evana Ndika, koji će izvesno na kraju sezone napustiti Frankfurt.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike