Kostić je konačno Interov? Zna se trajanje ugovora, poznata je i plata – samo da Srbin potpiše!

18.04.2022

20:43

0

Autor: 24sedam

Italijani pišu da bi Filip na leto trebalo da stigne na „Meacu“

Kostić je konačno Interov? Zna se trajanje ugovora, poznata je i plata – samo da Srbin potpiše!
profimedia-0683132450 - Copyright Profimedia

Inter je ponovo krenuo po Filipa Kostića. Ali, za razliku od prošlog leta, deluje da je ovoga puta nadomak potpisa srpskog reprezentativca. Javljaju to italijanski mediji, koji su otišli i korak dalje, objavivši dužinu ugovora i platu koja srpskog reprezentativca čeka na „Meaci“.

Podsetimo, Inter je prošle godine dugo flertovao sa Kostićem. Sjajni ofanzivac već je bio viđen u Milanu, ali su se u finišu prelaznog roka „neroazuri“ okrenuli drugim rešenjima, a Srbin umalo završio u Laciju. Ajntraht je tada, ipak, uspeo da napravi manevar kojim je zadrža sjajnog ofanzivca i čini se najveću uslugu napravio italijanskom šampionu, koji se i tokom januarskog prelaznog roka "šunjao" oko nekadašnjeg fudbalera kragujevačkog Radničkog, Groningena, Štutgarta i HSV-a.

Maestralna partija reprezentativca „orlova“ na „Nou Kampu“ začinjena Ajntrahtovom pobedom protiv Barselone i plasmanom u polufinale Lige Evrope očigledno je naterala čelnike Intera da ništa ne čekaju i što pre završe potpis Kostića, kojeg na „Meaci“, navodno, čeka četvorogodišnji ugovor vredan pet miliona evra po sezoni.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike