Kostić diže pehar, niko to nije više zaslužio od njega! Srbin rešava priču u Ligi Evrope(VIDEO)

17.05.2022

10:58

0

Autor: 24sedam

Fudbaleri iz Frankfurta u sredu igraju sa Rendžersom za veliki trofej

Kostić diže pehar, niko to nije više zaslužio od njega! Srbin rešava priču u Ligi Evrope(VIDEO)
Tan2022-4-14_21154428_4 - Copyright Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Nešto ispred ponoći u sredu 18. maja saznaćemo ime osvajača Lige Evrope za ovu godinu! A za tron će se boriti Ajntraht iz Frankfurta i Zvezdin dželat ekipa Rendžersa.

Pred meč koji počinje u 21.00 kapiten tima iz Frankfurta Martin Hintereger ističe da veruje u trijumf, a posebno naglašava našeg reprezentativca Filipa Kostića.

- Kada u ekipi imate igrača kao što je Filip Kostić, koji je pravi majstor, onda sve što poželite možete da ostvarite. Sve što mu se dešava poslednjih godinu dana je zaslužio. Verujem da će zasijati punim sjajem u sredu uveče i da će podići trofej jer on to i zaslužuje - rekao je Hintereger za nemačke medije.

Iskusni fudbaler istakao je još jednu veoma bitnu stvar za uspehe kluba u Evropi. Očekuje da navijači napune stadion u Sevilji.

 

 

- Oni su iskreno naš 12. igrač i to svi dobro znaju. Verujem da će i ovog puta doći u velikom broju da podrže ove momke jer su to zalužili. Koliko sam mogao da čujem ponovo će ih biti više od 20.000 na tribinama.

Za kraj, kao poslednji "začin" u receptu za uspeh, kapiten Ajntrahta izdvaja:

- Moram da iskreno kažem jednu stvar. Mislim da smo imali mnogo bolji tim 2019. godine kada smo ispali od Čelzija u polufinalu i da smo možda tada već trebali da stignemo do trofeja. Ali ono što ima ovaj tim je taj timski duh. Mi ginemo na terenu jedan za drugog i mislim da je to ono najbitnije!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike