Zbog Ajntrahta otkazana venčanja u Frankfurtu! Sve za finale Lige Evrope!

13.05.2022

11:22

0

Autor: 24sedam

Gradski matični ured obavestio devet budućih supružnika da odlaže sve svečanosti zakazane za četvrtak

Zbog Ajntrahta otkazana venčanja u Frankfurtu! Sve za finale Lige Evrope!
profimedia-0686955991 - Copyright Profimedia

Fudbal ima moć neslućenih razmera. Fudbal je jači i važniji od mnogo toga u životu. Fudbal može i da vam onemogući da se venčate onda kada ste to hteli!

Da, da... Može! I onemogućio je. Bar onima koji su odlučili da se venčaju sledećeg četvrtka u Frankfurtu!

Dan ranije u finalu Lige Evrope igraće fudbaleri Ajntrahta i Rendžersa, a ukoliko tim našeg Filipa Kostića osvoji ovo takmičenje, u četvrtak će ispred Skupštine grada biti organizovano veliko slavlje.

- Uz desetine hiljada veoma emotivnih fudbalskih navijača neposredno ispod dvorane za venčanje, ne možemo našim mladencima ponuditi dostojanstveno okruženje koje s pravom očekuju. Ovakvu odluku nije bilo lako doneti. Za ljude je venčanje važan životni događaj i tog dana bi trebalo da sve bude savršeno jer se to pamti celog života - rekao je portparol Ajntrahta Aleks Helman  i dodao da će proslava biti organizovana samo ako ekipa podigne trofej.

 

 

- Slaviš samo ako imaš titulu u svojim rukama. Ne slaviš drugo mesto. Mi smo to uradili 2017. godine kada smo izgubili finale nemačkog kupa i to je bila pogrešna odluka.

Ajntraht i Rendžers igraće u sredu na stadionu Sančez Pihuan u Sevilji. Svaki klub ima pravo na 10.000 ulaznica, a Španci očekuju da će ugostiti 45.000 navijača Ajntrahta i 70.000 pristalica Rendžersa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike