Došlo vreme za naplatu starog duga! Stiven Džerard osvaja titulu za Liverpul! (VIDEO)

16.05.2022

10:24

0

Autor: 24sedam

Menadžer Aston Vile mogao bi svom bivšem klubu da odradi veliki posao ako ne izgubi od Mančester sitija

Došlo vreme za naplatu starog duga! Stiven Džerard osvaja titulu za Liverpul! (VIDEO)
profimedia-0191408036 - Copyright Profimedia

Znamo da je lopta okrugla, čuli smo i za točak istorije, te da se sve okreće.

I tako smo došli do raspleta u Premijer ligi. Ruke na šampionskom trofeju drži Manečster siti, koji, i pored remija sa Vest Hemom, ima otvoren put ka tronu.

Kiks "građana" uporno i strpljivo čeka Liverpul sa željom da fantastičnu sezonu ukrasi i šampionskim zvanjem u Engleskoj.

I sad dolazimo to onog okretanja s početka teksta. Ne tako davno, tačnije 27. aprila 2014. godine na utakmici sa Čelsijem, kapiten Liverpula Stiven Džerard se okliznuo i "poklonio" gol rivalu. Gol koji će, ispostaviće se, biti presudan u borbi za titulu. Gol koji će trofej gurnuti u ruke Mančester sitija.

 

 

Sudbina Liverpula i sada je, eto igrom slučaja, u rukama Stivena Džerarda! Legendarni kapiten "crvenih" sada je menadžer Aston Vile, ekipe koja u poslednjem kolu Premijer lige gostuje baš Mančester sitiju.

I sve što treba da uradi je da ne izgubi na Etihadu. Deluje kao nemoguća misija, ali je i već pomenute 2014. godine isto tako delovalo ljudima koji vole Mančester siti, pa su ipak došli do titule.

Za Liverpul "nada umire zadnja", a nadu im budi upravo podatak da će njihova legenda Stiven Džerad moći da se "osveti" rivalu za otetu titulu pre osam godina.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike