Sa njom borba prsa u prsa dobija drugi smisao, plavokosa bomba daje sve za Lids! Svetska šampionka izbacila grudi za svoj tim! (FOTO)

16.05.2022

09:42

0

Autor: 24sedam

Australijska bokserka ceo život bodri tim sa Eland rouda i ne želi da ga vidi u Čempionšipu

Sa njom borba prsa u prsa dobija drugi smisao, plavokosa bomba daje sve za Lids! Svetska šampionka izbacila grudi za svoj tim! (FOTO)
123 - Copyright printscreen/Instagram/Ebani Bridžis

Uzbudljiva završnica Premijer lige, kako na vrhu, tako i na dnu tabele, dolazi do vrhunca.

Posle remija Mančester sitija i Vest Hema dodatno se zakuvalo u borbi za titulu, iako "građani" i dalje drže sve u svojim rukama i imaju prednost u odnosu na Liverpul.

Prava košnica je na dnu tabele. Do kraja je jedno kolo, ali neki klubovi imaju još po dve utakmice. Sigurni putnici u Čempionšip su Norič i Votford, a ispod crte je trenutno i Barnli sa 34 boda iz 36 utakmica.

Prvi u bezbednoj zoni je Lids koji ima bod, ali i utakmicu više u odnosu na Barnli i jasno je da se nalazi u veoma teškoj poziciji.

U nedelju su kao domaćini odigrali 1:1 sa Brajtonom, očekuje ih gostovanje Brentfordu, ali je činjenica da više ništa ne drže u svojim rukama.

 

 

Zbog toga se u celu priču uključila i svetska šampionka u poluteškoj kategoriji, Australijanka Ebani Bridžis, pozirala je samo u grudnjaku, sa visoko podignutim šalom Lidsa iznad glave.

Kao da je htela da poruči da je spremna i za borbu "prsa u prsa" samo da klub za koji navija ne napusti Premijer ligu. A u takvoj borbi (vidi sliku) malo ko bi mogao da joj parira, baš kao i u ringu.

 

 

 

 

 

 

Njen poziv za pravljenje buke u duelu sa Brajtonom urodio je plodom tek u 92. minutu kada je Strujk doneo izjednačenje, ali to je daleko od dovoljnog za opstanak.

Videćemo šta će Ebani pripremiti za najavu poslednjeg kola i hoće li fudbaleri Lidsa nekako uspeti da izbegnu eliminaciju u Čempionšip.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike