Jadan Vlahović, pada mu entuzijazam! Kasano oštar prema bivšem treneru, pa istakao - U Fiorentini bi dao 17 golova

04.05.2022

13:37

0

Italijan kritikovao rad Juventusa, te ih savetovao na promene

Jadan Vlahović, pada mu entuzijazam! Kasano oštar prema bivšem treneru, pa istakao - U Fiorentini bi dao 17 golova
dusan vlahovic 1 - Copyright Profimedia

Srpski napadač, Dušan Vlahović, glavna je tema na Apeninima još od prošle godine, kada je dominirao u dresu Fiorentine. Tokom zimskog prelaznog roka, stigao je u Juventus, a već u prvom meču u crno-belom dresu postigao je pogodak, te najavio veliki podvig i sa starom damom.

Međutim, Juve ne blista ove sezone, iako srpski špic redovno prikazuje dobre parije. Ipak, sve je izevnsije da će sezonu završiti na četvrtoj poziciji Serije A, a nekadašnji napadač reprezentacije Italije, Antonio Kasano, oštro je kritikovao trenera ekipe iz Torina, Masimilijana Alegrija.

- Kažu da ne mogu da mu daju otkaz jer zarađuje deset miliona evra. Ja kažem da bi baš zbog toga i trebali. U januaru je potrošio sto miliona evra, a završiće kao četvrti - rekao je Kasano za Bobo TV.

Nije krio temperamentni Italijan simpatije prema Dušanu Vlahoviću.

- Vlahović mi postaje drag iako ga ne poznajem. Jadan on. U četiri meseca je postigao šest golova za Juventus. U Fiorentini bi dao 17. Njegov entuzijazam pada. Priča se da veznjaci ne dodaju loptu. Neverovatno da napadač poput njega, jedan od najboljih u svojoj generaciji na svetu, nije šutnuo na gol na tri utakmice - dodao je Kasano, te otkrio kako je bilo u Milanu, kada je Alegri vodio ekipu:

- Dve godine sam sarađivao sa njim u Milanu. Pomoćni trener Mauro Tasoti je bio zadužen za taktiku, a ne Alegri. Dobar je samo u tome da upravlja ekipom.

Na kraju, Kasano je istakao da se staroj dami ne piše ništa dobro, ukoliko se stvari ne promene tokom leta.

- Oni ne znaju da igraju fudbal. Isto će se desiti sledeće sezone ako ne kupe četiri ili pet odličnih igrača. Namaju igru. Da li bih Sariju dao vremena? Da. A De Zerbiju? Da. Pioli? Da. Oni su treneri koji se razvijaju, skromni su, žele da rade. Zašto opet dati godinu nekome ko nije ništa napravio - zaključio je Antonio Kasano.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike